Miért az Energyshobby

Szakértői tanácsadó szolgálat

A haszonállatok takarmányozása az egyszerű tenyésztő lehetőségeit meghaladó szakismereteket igényel. Több mint 5 éves tapasztalattal rendelkező szakemberektől kérhet segítséget és konzultációt. Az állatok takarmányozásával kapcsolatos legújabb ismeretekkel összhangban adnak tanácsot az érdeklődőknek.

Prémium minőségű takarmány

Már a felhasznált nyersanyagok bemenő ellenőrzése során szigorú kritériumokat támasztunk. Szigorú követelményeket érvényesítünk a gyártási folyamatban is. A végterméket, mint például a takarmánykeverékeket és a granulátumokat, nagyfokú hasznosulás és termelési eredmény jellemzi. Az Energyshobby takarmány az állatoknak fényes szőrzetet, egészségesebb megjelenést és kiváló általános kondíciót biztosít.

Könnyen elérhető

Az Energys hobby ügyfelei nagyra értékelik a takarmányok széles körű elérhetőségét a Cseh Köztársaságban és a Szlovák Köztársaságban. A könnyű elérhetőség a forgalmazói és kiskereskedői hálózat sokéves építésének eredménye. Partnereink olyan szakemberek, akikben korrekt magatartásuk okán megbízhat.

Innováció és korszerű technológia

Saját laboratóriumainkban figyelünk a folyamatos kutatásra, valamint a takarmánytermelés receptjeinek ehhez kapcsolódó innovációjára. Felhasználjuk a takarmányozásban és a termelési folyamatokban szerzett nemzetközi tapasztalatokat. Minden évben jelentős mennyiségű pénzt fektetünk be olyan új megoldásokba, amelyek szigorúbb ellenőrzést, nagyobb hatékonyságot és jobb ár/érték arányt eredményeznek.

Valóban széles a kínálat

Takarmánykeverékek, granulátumok nyulak és juhok számára, takarmány csirkéknek és a fürjeknek. Mindezt és még sok mást kínál az Energys hobby a különböző állatok számára, a kicsiktől a kifejlett egyedekig. A szarvasmarhák, tyúkok, pulykák, nyulak, kacsák és egyéb állatok egészséges megjelenése és teljesítménye érdekében kifejlesztette a különféle takarmányok és koncentrátumok széles választékát.

Garantált szakértelem

A termék magas minősége és biztonsága természetes számunkra. Ezek a tulajdonságok a gyártás tanúsításának és a kiegyensúlyozott recepteket fejlesztő szakembereknek köszönhetők. Az évek során számos olyan tanúsítványt szereztünk, amelyek megerősítik a nálunk megszokott magas szakmai színvonalat és szakértelmet.