Rólunk

Haszonállatok számára készülő, kiváló minőségű takarmány előállításával foglalkozunk. Üzemünk és egyúttal központunk a Bučovice melletti Marefy községben évente több mint 150 ezer tonna takarmánykeveréket állít elő. Ugyanezt a mennyiséget gyártja egy másik üzem is a Chocna közelében található Běstovicében, így a Cseh Köztársaság és a Szlovák Köztársaság vezető gyártói közé tartozunk. A Cseh Köztársaságban 155 alkalmazottunk dolgozik, ezzel a sikeres De Heus családi vállalkozás része vagyunk, amely számos országban működik, szerte a világon. Központja Hollandiában, Ede-Wageningenben található, egy modern kutatólaboratóriummal együtt. De Heus több mint 5000 embert foglalkoztat, akik teljesítik a Powering progress koncepciót, az alábbi attribútumokkal: Minőség, Eredmények, Független partner, "Jobbnak lenni" és Vállalkozói szellem.

Jó kondíciójú állatok

A sikeres tenyésztés alapvető előfeltétele az állatok jó állapota, amelynek alapja a kiegyensúlyozott étrend. Az Energys hobby márka a takarmányok gazdag választékát kínálja, amelyek teljes mértékben biztosítják az állatok egészséges megjelenését és teljesítményét. Az ajánlat kiváló minőségű granulátumokat tartalmaz különböző állatok számára, koruktól függetlenül. Célként a legjobb takarmányok előállítását tűztük ki, így sikerült kiváló ár/érték arányt elérnünk a táplálkozási érték, az alapanyagok és a teljesítmény tekintetében. A minőség és a biztonság területén tanúsítványokat szereztünk, amelyek igazolják az Energys hobby magas szakmai színvonalát. Biztos lehet benne, hogy a tőlünk származó takarmánykeverékek kiváló kondícióba hozzák nyulait, csirkéit, juhait vagy tengerimalacát. A fényes szőrzet, az egészségesebb megjelenés, a nagyobb tojáshozam és húshozam lesz a jele, hogy jól tartja állatait.

Kivételes minőség az innovációnak és a know-how-nak köszönhetően.

Azonban minőségi takarmány nem állítható elő folyamatos fejlesztés nélkül. A szakmában egy progresszív cég háttere az egyedülálló know-how, amelynek alapja a nemzetközi tapasztalat és a szakosodott kutatás. Saját modern technológiákat vezetjük be, és folyamatosan nyomon követjük a termelést (képesek vagyunk nyomon követni a tétel számát és teljes gyártási folyamatát). A tanúsító hatóságoktól számos tanúsítványt szereztünk, amelyek igazolják minőségünket és jó gyártási gyakorlatunkat. Kereskedelmi specialistáinkon keresztül tanácsokat tudunk adni az állatok takarmányozásával kapcsolatban, akik figyelemmel kísérik a legújabb ismereteket e témában. A csomagolás formatervezésében is meghatározzuk a trendeket. Csomagolásaink modern formája és grafikája hangsúlyozza a márka presztízsét, és emeli a termékek teljes esztétikai megjelenését. Az Energys hobby termékei egyszerűen nem hagyhatók figyelmen kívül.

Elérhetőség és szakmai megközelítés

Mint jól felépített cég, kidolgozott eljárásaink vannak, a nyersanyagok beszerzésétől kezdve a termelésen keresztül egészen a logisztikáig. A forgalmazók tökéletes hálózatának köszönhetően termékeink könnyen elérhetők a Cseh Köztársaság és a Szlovák Köztársaság területén, nem csak a vállalkozások, hanem a vidéki kistermelők számára is. A gondosan kiépített hálózat a forgalmazókkal fenntartott professzionális és tisztességes kapcsolatokra épít. Ugyanígy viszonyulunk azon ügyfeleinkhez is, akik magas szintű tanácsadást igényelnek tőlünk, tapasztalt szakemberek révén.

Az Energys hobby márka 21. századi termékeket képvisel, kiváló minőséget, innovációt, széleskörű elérhetőséget és professzionalizmust biztosít a tenyésztőknek.

Miért az Energys

Szakértői tanácsadó szolgálat

Prémium minőségű takarmány

Könnyen elérhető

Innováció és korszerű technológia

Valóban széles a kínálat

Garantált szakértelem

További információk

Büszke partnerei

Büszke partnerei vagyunk mind a cseh, magyar és szlovák díszállattenyésztő szövetségeknek.

Cseh díszállattenyésztő szövetségeknek

Magyar díszállattenyésztő szövetségeknek

Szlovák díszállattenyésztő szövetségeknek

Referenciák

Buček úr már évtizedek óta folytat kiváló színvonalú nyúltenyésztést. Ahhoz, hogy a kiállításokon sikeres legyen, a takarmányban több energiát kell biztosítania új-zélandi fehér nyulainak. „Rendszeresen használom a Nyúl Klasszik terméket, amely elegendő energiát biztosít a nyulaknak" - mondja Buček úr, és még hozzáteszi: „Szervezetünk többi tenyésztője is ezeket a granulátumokat eteti és nagyon elégedettek velük."

„Nem kell aggódnom a betegségek miatt, és különböző gyógykészítményeket keresnem” - mondta Čadil úr, aki szintén tenyésztő. Ez számos tenyésztő számára fő kérdés, amelyre a De Heus társaság választ ad ajánlatában. Čadil úr tapasztalatai a De Heus takarmányokkal azt bizonyítják, hogy nem szükséges hozzáadni a vízhez vagy a keverékhez kiegészítő kokcidiosztatikumokat. A De Heus granulátumok ugyanis már tartalmazzák a megfelelő kokcidiosztatikumokat.

Az ügyfeleink közül kikerülő tenyésztők hűségesek a De Heus termékekhez. „ Nagyon elégedett vagyok, nem akarok semmin változtatni. Korábban próbáltam etetni más gyártók termékét, de elég poros volt”. Andrš úr, aki tapasztalt tenyésztő, megerősíti, hogy milyen fontos neki, és más tenyésztők számára is a kevésbé porzó, jó struktúrájú takarmány. Pontosan ezek jellemzik De Heus társaság termékeit.

Minden referencia

HÍRLEVÉL