Referenciák

Látogatás a tenyésztő Bučko úrnál

22.május 2018

Buček úr már évtizedek óta folytat kiváló színvonalú nyúltenyésztést. Ahhoz, hogy a kiállításokon sikeres legyen, a takarmányban több energiát kell biztosítania új-zélandi fehér nyulainak. „Rendszeresen használom a Nyúl Klasszik terméket, amely elegendő energiát biztosít a nyulaknak" - mondja Buček úr, és még hozzáteszi: „Szervezetünk többi tenyésztője is ezeket a granulátumokat eteti és nagyon elégedettek velük."

LÁTOGATÁS A NYÚLTENYÉSZTŐ ČADIL ÚRNÁL

22.május 2018

„Nem kell aggódnom a betegségek miatt, és különböző gyógykészítményeket keresnem” - mondta Čadil úr, aki szintén tenyésztő. Ez számos tenyésztő számára fő kérdés, amelyre a De Heus társaság választ ad ajánlatában. Čadil úr tapasztalatai a De Heus takarmányokkal azt bizonyítják, hogy nem szükséges hozzáadni a vízhez vagy a keverékhez kiegészítő kokcidiosztatikumokat. A De Heus granulátumok ugyanis már tartalmazzák a megfelelő kokcidiosztatikumokat.

Látogatóban Andrše úrnál

22.május 2018

Az ügyfeleink közül kikerülő tenyésztők hűségesek a De Heus termékekhez. „ Nagyon elégedett vagyok, nem akarok semmin változtatni. Korábban próbáltam etetni más gyártók termékét, de elég poros volt”. Andrš úr, aki tapasztalt tenyésztő, megerősíti, hogy milyen fontos neki, és más tenyésztők számára is a kevésbé porzó, jó struktúrájú takarmány. Pontosan ezek jellemzik De Heus társaság termékeit.